CUSTOMIZE YOUR EXPERIENCE

Seminarium nt. Instalacji elektrycznych i automatyki budynków, Wrocław, 27 kwietnia br.

Szanowni Państwo,

uprzejmie informujemy, iż w dniu 27 bm. odbędzie się we Wrocławiu (Haston Congress Center; Sala: Rolls Royce A (parter) 51-117 Wrocław, ul. Irysowa 1-3) seminarium nt. instalacji elektrycznych oraz automatyki przemysłowej bydynku, organizowane przez Millenium Budowlane. Patronem merytorycznym spotkania będzie m. in. firma Molex Premise Networks, która zaprezentuje gronu zainteresowanych prakatyczną wiedzę w temacie instalacji i pracy systemu okablowania strukturalnego.

Serdecznie zapraszamy do udziału, osoby zainteresowane prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego organizatora (kliknij link poniżej aby przejść do formularza):

Seminaria organizowane przez Millenium Budowlane skierowane są projektantów, biur projektowych, biur techniczno-inżynieryjnych, integratorów systemów automatyki, automatyków, pionów technicznych i SUR-ów (służb utrzymania ruchu) firm produkcyjnych. W ramach Instalacji elektrycznych i Automatyki przemysłowej poruszane są następujące zagadnienia: okablowanie strukturalne budynków, kable zasilające i przewody sterownicze, rozdzielnice i szafy sterujące, osprzęt elektroinstalacyjny i oświetlenie przemysłowe, przełączniki, łączniki i przyciski sterownicze, ochrona przepięciowa i przeciwporażeniowa, sterowania, regulacji oraz optymalizacji procesów technologicznych, aparatura kontrolno-pomiarowa, monitory, panele i pulpity operatorskie, komputery przemysłowe i transmisja danych, sterowniki, falowniki, napędy i serwonapędy, kamery i systemy wizyjne, czujniki, mierniki i regulatory, kompensacja mocy biernej, systemy hydrauliczne siłowej, pneumatyka przemysłowa, programy Cad do projektowania i oprogramowanie użytkowe.