Change Language: polski

MOLEX CES wygrywa nagrody na konferencji SCS, CCTV i ACS

Mikhail Lyashko,  Menadżer Produktu Molex, Yug-Kontrakt (po lewej) oraz Vladimir Skylar, Redaktor Naczelny, Magazyn Seti & Business (po prawej)

MOLEX CES wygrał i zajął dwukrotnie pierwsze miejsce podczas konferencji SCS, CCTV I ACS w Kijowie na Ukrainie w dniu 4 kwietnia 2019 roku. Wydarzenie było zorganizowane przez magazyn Seti&Business.

Nagrody zostały zdobyte za rezultaty uzyskane w roku 2018 bazując na głosowaniu integratorów systemów i klientów. Molex był nominowany w następujących kategoriach:

• 1-sze miejsce– Ilość zrealizowanych projektów typu Cat 5e
  • 1-sze miejsce –Najbardziej znana marka SCS na Ukrainie
  • 3-cie miejsce – Ilość punktów instalacji typu Cat 5e

Mark Bondarev, Regionalny Dyrektor Sprzedaży zwraca uwagę „ Jest nam niezmiernie miło i czujemy się uhonorowani otrzymując dwie najważniejsze nagrody. Pragnę w tym miejscu przekazać specjalne podziękowania dla Mikhaila Lyashko oraz Yug-Kontrakt. To właśnie oni byli naszymi doskonały dystrybutorami i jesteśmy bardzo wdzięczni za ich ciągłe wsparcie i ciężką pracę w promowaniu naszej marki i rozwiązań. Z nadzieją oczekujemy na wiele więcej wspólnych lat sukcesów.