VarioKeystone – nowa rodzina produktów już dostępna w ofercie

Szanowni Państwo,

Molex Premise Networks wprowadza do oferty kompleksowe rozwiązanie składające się z kabla S/FTP kategorii 7, złącz kablowych kat.7 terminowanych na kablu, wymiennych wkładek kat. 6A i 7 oraz niezaładowanych paneli, gniazd abonenckich i kabli krosowych będących uzupełnieniem oferty. Rozwiązanie powstało dzięki współpracy firmy Molex PN z firmą Leoni Kerpen GmbH oraz będzie oferowane pod nazwą handlową VarioKeystone®.

System umożliwia stworzenie infrastruktury kablowej w oparciuo kabel kat. 7 oraz gniazdka kategorii 6A spełniające z zapasem wymagania TIA/EIA 568-C.2 oraz klasy E zgodnie z ISO 11801, która w razie potrzeby pozwala na wymianę wkładek na kategorię 7 bez konieczności ponownego zarabiania gniazda. Dzięki temu pasmo transmisyjne linku może zostać powiększone do 600 MHz a dzięki zastosowaniu gniazd kat. 7 TERA możliwe jest indywidualne zarządzanie każdą parą dzięki zastosowaniu kabli krosowych 1, 2 i 4 parowych ze złączami TERA.

Produkty VarioKeystone są dostępne w oficjalnym kanale sprzedaży firmy Molex PN oraz mogą być objęte 25 letnią gwarancją zgodnie z Globalnym Programem Gwarancyjnym.

Poniżej gotowy do pobrania kompletny zestaw dokumentacji w archiwum zip zawierający:

• wprowadzenie
  • certyfikaty